Noul birou al Campion Broker de Asigurare, societate specializată în intermediere și brokeraj în asigurări, este amplasat ultracentral, în clădirea Protocol, în vecinătatea Primăriei Onești.

Deschiderea celui de-al doilea birou în Onești, după cel situat în zona Complexului Mera (sens Giratoriu Gară), reprezintă un pas imperativ în evoluția asigurărilor pe plan local.

Ideal Asigurări SRL își propune să acopere cât mai multe tipuri de asigurări, de la RCA, CASCO, CMR, la cele legate de bunuri, locuințe, călătorii, sănătate și viață, precum și alte servicii: acte auto, traduceri și înmatriculări auto.

“Prin deschiderea unui nou birou în Onești, urmând valorile și principiile grupului din care facem parte – Grupul Campion – prin firma pe care o administrez, Ideal Asigurări SRL, vrem să redăm încredere clienților care încă mai au obiecții și nemulțumiri în ceea ce privește cumpărarea unui produs de asigurare. Încurajăm oamenii să-și încheie contracte de asigurare la birouri autorizate, unde asistentul în brokeraj îi poate oferi soluții bazate strict pe nevoile clientului. De asemenea urmărim să ne mărim echipa de vânzări, oferind comisioane generoase asistenților în brokeraj care sunt licențiați în acest domeniu”, a declarat Cătălin Andrei Burniche, administrator Ideal Asigurări SRL și director zonal Campion Broker.

 Pentru mai multe informații, cei interesați pot intra în legătură cu reprezentanții Ideal Asigurări SRL la numărul de telefon 0749.700.547, e-mail idealasigurarionesti@gmail.com sau vizitând noul birou din Onești, Bulevardul Oituz, nr. 8. (Protocol), lângă statuia lui Mihai Eminescu.

Campion Broker de Asigurare  este o societate specializată în intermediere și brokeraj în Asigurări, poziționată în primii 10 brokeri în topul companiilor de brokeraj din România, cu o acoperire în peste 60 orașe din România.