Poliţiştii din Moineşti au efectuat două percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare trei mandate de aducere la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 30 august a.c., poliţiştii din Moineşti au efectuat două percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Astfel, în urma cercetărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, în noaptea de 27/28 august a.c., s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Ghimeş-Făget şi ar fi pătruns fără drept într-un vagon metalic, de unde ar fi sustras două motofierăstraie şi o pompă submersibilă cauzând un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Ca urmare a percheziţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat 70 % din prejudiciu. Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)