Deși a dominat autoritar pe alocuri, Viitorul Curița a părăsit învinsă terenul de la Darabani, scor 0-1 (0-1), dar soarta promovării în Liga a 3-a se va decide sâmbăta viitoare ( n.r. – 24 iunie), la Onești.

Echipa lui Costică Ene a început cum nu se putea mai prost meciul cu ACS Sănătatea Darabani,  gazdele reușind să deschidă scorul în minutul 3, după o incursiune a lui Răzvan Halaicu, mingea poposind în poarta lui Daniel Jitaru deviată de către un apărător al Viitorului.

Bogdan Corman și Vasile Lupu au irosit apoi două șanse foarte bune de gol, iar Ștefan Irimia a nimerit transversala porții dărăbănenilor, în minutul 25.

Ultima jumătate de oră a primei reprize a aparținut în totalitate Viitorului Curița, dar portarul Sănătății, Alin Andruș, a fost de netrecut.

În partea a doua a meciului, Viitorul Curița și-a continuat dominarea, Rareș Mihalache și Paul Toader făcând legea la mijlocul terenului, dar scorul a rămas nemodificat.

Echipele de start:

Sănătatea Darabani: Alin Andruş – Vitalie Troian, Adrian Cososchi, Adrian Ghiorghiciuc, Bogdan Lumaicu, Alexandru Stancoschi, Cosmin Mitoşeriu, Răzvan Halaicu, Adrian Stîncă, Florin Eşanu, Răzvan Cărăbuş

Viitorul Curița:  Daniel Sitaru – Vasile Podovei, Vlad Grigore, Ştefan Irimia, Adrian Afilipoaie, Dragoş Ardeleanu, Rareş Mihalache, Paul Toader, Dany Soroiu, Bogdan Corman, Vasile Lupu.

Meciul a fost arbitrat de Vlad Băban (Iaşi), la centru, ajutat la tuşe de Adrian Vornicu (Iaşi) şi Ovidiu Aroşoaiei (Piatra Neamţ).

Sursa foto: darabaneni.ro