Un bărbat a cărui identitate nu se cunoaște deocamdată și-a găsit sfârșitul, în această dimineață (n.r. – miercuri, 4 aprilie), în jurul orelor 11.10, după ce s-a înecat în râul Cașin, din Onești.

Din spusele unor martori, bărbatul ar fi intenționat să traverseze râul dinspre fosta zonă de picnic de pe strada Cașinului înspre stadionul CSM, dar pe la jumătatea drumului ar fi amețit și ar fi căzut în apă.

Trebuie precizat că după încălzirea vremii, debitul râului Cașin este mai mare decât în mod obișnuit.

În momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă, bărbatul ar fi fost observat de o persoană care locuiește în zonă, aceasta alertând pompierii prin intermediul serviciului unic de urgență “112”.

La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri și unul de poliție și o ambulanță medicală.

Bărbatul a fost scos la mal, dar în ciuda eforturilor medicilor și ale pompierilor (manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, timp în care medicii și pompierii au încercat cu rândul să-l readucă la viață pe bărbat), într-un final nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul accident.