UPDATE – 11.54: RAJA spune că oneștenii nu vor avea apă potabilă la robinete de la CRAB mai devreme de luni dimineața. 

UPDATE – 11.18: Avaria a fost remediată de către echipa de intervenție a S.C. CRAB S.A., la ora 09.30, și s-a trecut la umplerea conductei de transport în vederea revenirii la furnizarea apei potabile în regim normal ca debit și presiune, către consumatorii afectați de aceasta.

UPDATE – 08.43: S-a elucidate misterul! “Urmare a unei avarii din data de 04.06.2017, la ora 03.00, este întreruptă total alimentarea cu apă pe aducțiunea dintre localitățile Dărmănești și Onești.

    Sunt afectați abonații din localitățile: com. Dofteana, orașul Târgu Ocna, inclusiv cartierul Poieni, com. Pârgăresti, com. Târgu Trotuș, mun. Onești, com. Cașin și S.C. CHIMCOMPLEX S.A. Borzești.

    Echipa de intervenție este la fața locului în vederea remedierii avariei. Vom reveni cu amănunte la finalizarea ei.

    Ne cerem scuze de disconfortul creat clienților noștri!”, este mesajul postat pe site-ul CRAB, acum câteva minute.

UPDATE – 08.39: Apa nu curge nici în Tg. Ocna, ceea ce înseamnă că s-a produs  avarie pe magistrală, responsabilitatea remedierii acesteia fiind a lucrătorilor CRAB.

Oneștiul este din nou fără apă, în condițiile în care nu s-a anunțat nicio avarie, nici din partea Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB), nici din partea noului operator al serviciului de apă și canalizare din oraș, RAJA Constanța.

Nici pe site-urile oficiale ale celor două companii nu este postat vreun anunț în acest sens.

Reporterii UNU PE TROTUȘ vor reveni cu informații în momentul în care vor reuși să contacteze reprezentanții celor două companii.