UPDATE – 21.22: Francesca Nicolescu va interpreta, duminică seara, cel puțin o melodie. Important este SĂ OBȚINĂ CÂT MAI MULTE VOTURI DIN PARTEA PUBLICULUI, care vor putea vota în timp ce Francesca cântă live (VOTUL INDIVIDUAL), cât și după ce toți concurenții își vor fi încheiat reprezentația, timp de 20 de minute (VOTUL COMUN). La final, cel mai slab votat din cei șapte concurenți va fi eliminat.

Va urma o nouă reprezentație din partea celorlalți șase concurenți rămași în cursă pentru titlul X Factor, iar procedura de vot va fi aceeași. Atât doar că la final vor fi eliminați dooi concurenți, în loc de unul.

Astfel, în MAREA FINALĂ X FACTOR, care va avea loc pe 22 decembrie, vor exista 4 finaliști.

ȘTIREA INIȚIALĂ

La începutul celei de-a doua Gală Live a competiției X Factor, duminică seară (n.r. – 17 decembrie), oneșteanca Francesca Nicolescu a fost anunțată ca fiind unul dintre concurenții care merg mai departe, în semifinale, după votul publicului.

Francesca Nicolescu se alătură astfel concurenților cu care cei patru jurați au ales să meargă mai departe, după prima Gală Live X Factor, de vineri seară, și anume: Anton Banaghan (Ștefan Bănică), trupa Flasback (Carla’s Dreams), Jeremy Ragsdale (Horia Brenciu) și Teodora Sava (Delia).

Alături de Francesca Nicolescu a mai fost salvat Salvatore Pierluca, în schimb au plecat acasă Alina Mocanu și Katerina Biehu.