În urma unei avarii majoră aparută în strada V. Babeș nr. 7, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, miercuri, 28.06.2017, în intervalul orar 09:00- 18:00, pentru executarea urgentă a lucrărilor de reparații.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile locuitorii din străzile: V. Babeș, A.I. Cuza 1-5 si 2-6, Stadionului, Pajura, Calea Mărășești, Buciumului, Armoniei, Chimistului, Ana Ipătescu, Calea Bacăului, Calea Slănicului, Daciei, Pinului, Cireșoaiei, Trotușului, Gării, Republicii 47 si 64-70, Zona Industrială și Cartier Slobozia.

O altă avarie majoră a fost depistată în strada Oituz nr. 14, fapt pentru care SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, miercuri, 28.06.2017, în intervalul orar 09:00- 14:00, pentru executarea urgentă a lucrărilor de reparații.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile locuitorii din străzile: Oituz 1-35 și 2-28, Aleea Parcului, Liliacului, Perchiului precum si din Cartierul 6 Martie. De presiune scăzută vor fi afectati locuitorii din străzile: Republicii, Cașinului, Teior, Florilor si zona Quartal.

Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.