UPDATE – 18.37: Conform anchetatorilor, șoferul taxiului, în vârstă de 30 de ani, avea permis de conducere doar din luna ianuarie.

Cele două victime ale accidentului, care se aflau pe nacheta din spate a taxiului, sunt din comuna Livezi, este vorba despre o femeie de 61 de ani și un bărbat de 42 de ani.

Pasagera care a scăpat cu viață, starea ei fiind însă foarte gravă, are 34 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că șoferul taxiului, care se deplasa de la Livezi către Onești, a lovit cu partea stânga-față o autoutilitară condusă de o tânără de 20 de ani, care se încadrase pentru a vira la stânga, pe marcaj longitudinal continuu, în vârful unei pante.

În urma impactului, taxiul aparținând firmei D&D s-a răsturnat în afara părții carosabile.

UPDATE – 15.56: Există informații că șoferul taxiului ar fi începător și că accidentul s-ar fi produs după ce acesta ar fi încercat să evite un cap de pod, prăbușindu-se într-o râpă. Pe de altă parte, taximetristul și pasagera care a scăpat cu viață ar fi, însă, în stare gravă.

UPDATE – 15.33: Din nefericire, numărul victimelor accidentului produs în localitatea Bălăneasa, în jurul orelor 13.25, este de două! Și-au pierdut viața o femeie și un bărbat, ambele victime fiind pasagerele unui taxi D&D, din Onești. Șoferul taxiului și o femeie, și ea pasageră, au ajuns la spitalul din Onești, cu mai multe răni. Nu se cunosc deocamdată împrejurările producerii accidentului.

Polițiștii rutieri oneșteni efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier grav s-a petrecut, în această după-amiază, pe raza localității Bălăneasa, comuna Livezi, situată la 18 kilometri distanță de Onești. Accidentul s-a soldat cu moartea unui bărbat. 

Un cititor UNU PE TROTUȘ, care se întorcea cu mașina de la Bacău, ne-a relatat imaginea de coșmar pe care a întâlnit-o la locul accidentului.

Pe partea dreaptă, cum veneam de la Bacău, era o mașină, un Logan gri-verzui pare-mi-se, un taxi, nu am văzut însă de la ce firmă, cu roțile în sus și distrusă în totalitate.

La vreo 10-20 de metri am văzut corpul unui bărbat, era acoperit cu o pătură, se vedeau doar picioarele bărbatului, care purta pantaloni scurți. Posibil ca bărbatul decedat să fi fost șoferul taxiului. Mai erau acolo patru mașini de poliție, ambulanțe, un echipaj de descarcerare, cam asta este ceea ce am văzut din mers, că nu am oprit”, a spus acesta.

Sursa foto: desteptarea.ro