Un băiat minor, în vârstă de aproximativ 8-10 ani, a fost izbit de o mașină, în această dimineață (n.r. – sâmbătă, 8 aprilie), în dreptul Oborului Municipal Onești, în timp traversa drumul care duce către Bacău.

Băiatul minor se angajase în traversarea drumului la câțiva metri depărtare de trecerea de pietoni marcată corespunzător, când a fost izbit de un autoturism marca Volkswagen, la volanul căruia se afla o femeie. Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.20.

În urma impactului, băiatul a căzut pe asfalt, de unde s-a ridicat însă imediat zbughind-o pe partea cealaltă a drumului, opusă Oborului Municipal. Aflat sub stare de șoc, a început să plângă și a acuzat dureri în zona picioarelor.

Chiar dacă impactul nu a fost foarte puternic, urmare a aglomerației din trafic mașinile circulând pe acea porțiune de drum cu viteză redusă, și autoturismul implicat în incident a avut de suferit, o bucată din bara față a acestuia desprinzându-se de la locul ei.

La locul nefericitului eveniment au sosit imediat doi polițiști care s-au interesat de starea de sănătate a copilului accidentat, au anunțat salvarea și au dirijat traficul în așteptarea medicilor și colegilor polițiști, care au demarat apoi cercetările în acest caz.

Tatăl copilului i-a reproșat șoferiței lipsa de reacție, dar privitorii de ocazie au concluzionat pe loc că femeia aflată la volan nu are nicio vină, copilul traversând strada printr-un loc nepermis. “Copilul a sărit pur și simplu în fața mașinii, doamna nu a greșit cu nimic, n-avea cum să reacționeze, totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Bine că n-a fost mai grav!”, a spus un taximetrist care se afla în zonă.