Pentru oneștenii care locuiesc în apropierea intersecției străzilor Oituz și Poștei, liniștea dimineții zilei de marți, 26 decembrie, A DOUA ZI DE CRĂCIUN, a fost tulburată de bubuitura puternică care s-a auzit în momentul în care un taxi și un Volkswagen Passat au intrat unul în altul, cu violență.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07.00 dimineața, iar în urma acestuia, din informațiile pe care le avem în momentul de față, ar fi suferit răni mai serioase șoferul taxiului, care a fost transportat la spital. Acesta acuza dureri la picior și se ținea de cap când a fost scos din mașina marca Dacia Logan.

Taxiul (nu se știe deocamdată dacă aparține unei firme sau era unul particular) stătea la semafor când ar fi fost izbit puternic de autoturismul Volkswagen Passat, care, susțin sursele UNU PE TROTUȘ, s-ar fi deplasat înspre partea de jos a orașului.

În taxi se afla doar șoferul, în timp ce în Passat, pe lângă șofer mai era un pasager, care ocupa scaunul din dreapta.

La fața locului au ajuns un echipaj de poliție, care a declanșat o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, și un echipaj medical.


Vom reveni cu informații.