La data de 31 august a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 241 A au depistat, un bărbat de 51 de ani, din comuna Izvoru-Berheciului, la volanul unui autoturism, având o concentraţie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi fără permis de conducere.

La aceeaşi dată, în jurul orei 17.30, un echipaj de poliţie rutieră din Bacău a depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Letea, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe strada Lunca Bistriţei au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani care se deplasa cu un moped neînmatriculat.

Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au intocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: IPJ Bacău