La data de 28 martie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Traian au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din localitate, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, tuburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză, la data de 17 martie a.c., în timp ce se afla în faţa locuinţei sale, a lovit şi ameninţat un vecin, distrugând mai multe bunuri de pe domeniul public. Ulterior, s-a deplasat la magazinul din sat de unde a sustras o sticlă de alcool din cauză că gestionarul nu a fost de acord să i-o vândă pe datorie. După ce a consumat sticla cu alcool la domiciliu, s-a reîntors la magazin, unde a distrus uşa de acces, gratiile şi gardul acestuia, precum şi o pancardă publicitară cu care l-a lovit pe proprietar, provocându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale. Deplasându-se apoi spre domiciliu, a lovit un alt vecin care circula cu un atelaj hipo pe drumul public din localitate.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi  urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău