La data de 15 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Bacău au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de tentativă la tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 06 martie a.c., un tânăr de 21 de ani, din comuna Buhoci, s-ar fi întâlnit cu cei trei bănuiţi în scara imobilului unde acesta locuia cu chirie.

Tinerii l-ar fi agresat pe cel în cauză cu scopul de a obţine o sumă de bani cu pretextul de a-i permite să iasă din scara blocului. Tânărul de 21 de ani ar fi reuşit să fugă şi s-a refugiat în incinta unui supermarket. Bănuiţii l-ar fi agresat şi în incinta magazinului.

Poliţiştii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei bănuiţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie și tulburarea ordinii şi liniştii publice şi i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)