O bătrână de 82 de ani, dintr-o localitate băcăuană, a trecut prin momente de groază, după ce s-a trezit peste ea în casă, la miezul nopții, cu un tânăr de 19 ani, care a luat-o la bătaie pentru a-i spune unde ține banii. Agresorul a plecat cu 400 de lei, dar nu a ajuns prea departe.

Polițiștii Compartimentului de Ordine Publică Bacău au reținut un tânăr, de 19 ani, din comuna Săuceşti, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii din Săuceşti au fost sesizaţi despre faptul că, o bătrână de 81 de ani ar fi fost deposedată de bani de către o persoană necunoscută.

Poliţiştii s-au mobilizat prompt şi, la scurt timp, au depistat şi identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 21/22 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, bănuitul ar fi pătruns în locuinţa bătrânei, pe uşa de acces lăsată descuiată şi prin acte de violenţă ar fi deposedat-o de suma de 400 de lei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. (foto: arhivă)