Mai multe forțe de ordine au fost solicitate să intervină pe litoral, la un scandal izbucnit într-un restaurant din stațiunea 2 Mai între un grup de turiști din București și angajații localului.

Scandalul a izbucnit, în această dimineață (n.r. – 18 august), în momentul în care turiștilor, șase la număr, le-ar fi fost refuzat accesul în restaurant doar în costume de baie.

Spiritele s-au încins imediat, iar turiștii, cu vârste cuprinse între 15 și 38 de ani, și cinci angajați ai restaurantului Acvamarin din 2 Mai au încins o bătaie ca-n “Șapte păcate”.

Bătaia generală s-a oprit abia după intervenția în forță a unor echipaje de poliție și de jandarmi, patru dintre scandalagii fiind preluați și transportați de către medici la Spitalul Municipal Medgidia, pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. (sursa: observator.tv).

Potrivit unor martori, doar două persoane n-ar fi respectat totuși cerințele vestimentare ale stabilimentului și asta în condițiile în care ar fi fost îmbrăcați doar în pantaloni scurți.