După ce a dat peste cap mai multe pahare de băutură, un bărbat de 47 de ani, din comuna Sascut, a vrut să treacă strada spre casă, prin loc nepermis și fără să se asigure, și a fost izbit de o mașină, ajungând pe un pat de spital.

La data de 31 iulie a.c, în jurul orei 22:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în Sascut.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Dn2 E85 a surprins şi accidentat un bărbat de 47 de ani, din comuna Sascut care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, necesitând internarea.

Conducătorul auto  şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, acesta  indicând valoarea negativă pentru primul, iar pentru cel de-al doilea 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău