Un bărbat a fost internat la Secția “Chirurgie plasti” a Spitalului Județean Bacău după ce a suferit arsuri grave pe mai multe zone ale corpului, după ce i-a explodat, din senin, bateria țigării electronice pe care o avea în buzunarul de la pantalonii de trening.

“Sâmbătă (n.r. – 5 mai) mi-au luat foc și într-un final au explodat, bateriile care le foloseam la țigară mea electronică. Scriu aceste rânduri ca o atenționare către cei ce au și folosesc acest tip de baterii în diverse locuri cu mențiunea FIȚI CU BĂGARE DE SEAMĂ în tot ceea ce faceți și pe unde le puneți.
Eu le-am pus în buzunarul de la pantalonii de treining (material sintetic bineînțeles) și în maxim o secundă electricitatea statică a materialului a făcut ca bateriile să facă scurt și de aici a început dezastrul. Mulțumesc tuturor ce s-au gândit și se vor gândi la mine în această lungă perioada de reparare și refacere”
, a scris bărbatul rănit pe facebook, la trei zile de la producerea incidentului, de pe patul de spital, însoțind postarea sa și de mai multe poze mai mult decât sugestive.

Aș vrea să mulțumesc și celor ce au grijă exemplar de mine: personalului Secției <Chirurgie Plastică> din Spitalul Județean de Urgență Bacău. Am rămas uimit și plăcut impresionat de dotarea secției, de implicarea și profesionalismul acestor oameni care zilnic văd atâta suferință în ochii oamenilor. Felicitări! Vă mulțumesc tuturor”, a încheiat mesajul băcăuanul Dragoș Grama, care a suferit arsuri pe picior, pe abdomen și la una dintre mâini.

Sursa foto: www.facebook.com/Dragos.Grama