La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au identificat și reținut un bărbat de 38 ani, din comuna Dofteana, faţă de care Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

La aceeași dată, polițiștii din Comăneşti au identificat și reținut un bărbat de 46 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Moineşti.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani şi 8 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi vătămare corporală.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

La aceeaşi dată, poliţiştii Buhuşi, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat și reținut un bărbat de 47 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Buhuşi.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de un an şi 6 luni pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

O patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au identificat și reținut un bărbat de 32 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 5 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au identificat și reținut o tânără de 29 de ani, din judeţul Harghita, faţă de care Judecătoria Moineşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani şi 9 luni pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, furt calificat şi distrugere.

Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Bacău.

Sursa: IPJ Bacău