Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşina soţului ei. Cei doi mergeau la notar să divorţeze pe cale amiabilă când bărbatul a ucis-o. Înainte, individul şi-a sunat un prieten căruia i-a povestit planul macabru. Iar la final, i-a spus că îşi va pune capăt zilelor. Suspectul nu a fost găsit nici până acum, relatează observator.tv.

O rudă a victimei spune că „el ar fi sunat un prieten şi i-ar fi zis aşa: „Mergi la poliţie şi anunţă că eu o omor pe Adriana şi mă sinucid şi eu!„.

A fost apelul prin care bărbatul de 46 de ani şi-a anunţat planul criminal. Soţia lui venise acasă din Italia ca să divorţeze de el. În ziua crimei, au plecat împreună la notar.

Îngrijorată că nu se mai întoarce, mama Adrianei a sunat la poliţie. Iar răspunsul a cutremurat-o: „I-a zis aşa: Doamnă, avem deja, cineva a venit şi a declarat-o, noi o căutăm. Dar totuşi n-o găsim. Şi în momentul când au găsit-o, ea era moartă„.

Anchetatorii au descoperit  vânătăi pe trupul femeii, dar şi răni provocate cu un cuţit. Victima fusese hărţuită şi agresată şi în trecut, spun rudele: „Ea era în Italia, dar el e trecut fraudulos înapoi în Italia şi-a urmărit-o şi-a prins-o pe stradă şi a bătut-o. El a trecut imediat înapoi în ţară. A ameninţat-o la părinţi că o omoară„, mai scrie sursa citată.

Pentru că bărbatul a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor, pompierii şi scafandrii l-au căutat ieri în canalul de fugă al râului Bistrița. Nu la-u găsit și, deocamdată, nu există nicio dovadă că este mort.