După Brașov, București, Timișoara și multe alte orașe din țară, celebrul Oktoberfest ajunge și în județul Bacău, la Slănic Moldova. Sunt așteptați vizitatori din tot județul, organizatorii anunțând multe surprize.

Mai este puțin timp până când se dă cep primului butoi cu bere la Oktoberfest Slănic Moldova 2019. Timp de 3 zile, între 4 și 6 octombrie, sunt așteptați să ciocnească halbe cu bere rece și să deguste delicatese nemțești și românești deopotrivă localnici, turiști aflați în stațiune și cheflii din tot județul.

Trei corturi vor fi amenajate în parcarea din fața Hotelului Perla, în care va răsuna muzica de petrecere nemțească, unul dintre ingredientele principale ale unui Oktoberfest.

“Este un eveniment ce nu s-a mai organizat până acum în zona asta. Nu va fi la fel de complex ca un Oktoberfest autentic, însă vom avea câteva preparate bavareze, vom avea teasc cu ajutorul căruia reprezentantul Domeniului Jariștea va putea face must în fața vizitatorilor. Evident, nu vor lipsi berea, vinul… iar pentru cei care vor să rămână cu o amintire, va exista o cabină foto”, ne-a declarat Crina Șerban, director de vânzări la Hotel Perla Slănic Moldova, organizatorul festivalului.

Pentru cei care încă nu știu, Oktoberfest este un festival cu origini nemțești, o sărbătoare care are loc în Munchen, Germania, având peste 6 milioane de vizitatori anual. Despre festivalul din capitala Bavariei, care ține circa 16 zile, se spune că este evenimentul care înveselește pe toată lumea din Munchen o dată pe an.

Oktoberfest adună oamenii și îi unește sub un amalgam de stări pozitive, transmițând o energie aparte fiecărui participant.

Festivalul Oktoberfest de la Slănic Moldova este organizat de Hotel Perla Slănic Moldova, în parteneriat cu Selgros Cash&Carry, Roger&Bunghez, Domeniile Viticole Jariștea, Pepsi, Tuborg.