Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare un cetățean român, căutat de autoritățile din Bacău pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Sâmbătă, 06 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, O. G., în vârstă de 39 de ani, din județul Bacău.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis, în 03 iunie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Băcăuanul a fost condamnat la cinci luni închisoare pentru conducere sub influența alcoolului.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (foto: imagine ilustrativă)