Legislația stării de urgență prevede obligativitatea asigurării furnizării serviciilor esențiale pentru populație, printre care alimentarea cu energie electrică, gaze naturale și apă-canalizare. Abonații RAJA din Onești, care au contracte individuale cu operatorul de apă, pot plăti facturile online în cadrul unui serviciu care le oferă și alte avantaje, pe lângă faptul că nu mai trebuie să iasă din case.

Care sunt beneficiile plății online?

Fără drumuri la punctele de lucru ale RAJA!

Fără timp pierdut la cozile de la casierii!

Fără facturi rătăcite sau întârziate!

Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de calitatea juridică, au toate informațiile într-un singur loc la un clic distanță.

Sigur și ușor de utilizat, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple:
• Verificarea și transmiterea consumului de apă on-line
• Soldul clientului/evidența plăților la zi
• Evidenţa facturilor
• Plata facturilor, rapid și fără un comision suplimentar
• Posibilitatea activării facturii electronice
• Transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor

Contul meu RAJA se creează cu numărul codului de client (care poate fi regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e–mail sau a codului de client și a parolei.

Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.