După o iarnă nu tocmai grea, străzile din Onești tot s-au deteriorat groaznic, șoferii fiind nevoiți să facă slalom printre sutele de gropi care au apărut chiar și pe arterele principale. Unii dintre ei chiar și-ai stricat mașinile după ce au nimerit cu roțile în câte o groapă mai adâncă.

După o perioadă destul de lungă de așteptare, lucrătorii DPP s-au pus pe treabă iar în aceste zile se toarne deja asfalt în mai multe zone ale orașului. În paralel se desfășoară și lucrări de amploare, strada Mihai Bravu (centura orașului din zona cartierului Mal) intrând în proces de reabililitare.

“După cum am declarat şi cu alte ocazii, lucrările de reparații la infrastructura rutieră a Municipiului Oneşti, îmbătrânită şi serios afectată de sezonul rece, reprezintă o prioritate pentru mine şi pentru colegii din administraţia publică locală.

Dacă încă de săptămâna trecută angajaţii secţiei drumuri din cadrul SC DPP au marcat zonele cu probleme, au tăiat asfaltul şi au frezat porţiuni întregi de carosabil, zilele trecute s-au făcut probe de lucru la staţia de mixturi asfaltice după ce a fost revizuită, iar de la finele săptămânii trecute au început acţiunile de asfaltare şi reparaţii, în prima fază fiind vizate strada Caşinului, podul de peste râul Caşin pe strada Libertăţii, sensurile giratorii, strada Venus în spatele hotelului Trotuş şi strada Mihai Bravu, urmând ca zilele următoare să se intervină etapizat în tot oraşul.

Sugestiile privind reparaţiile la anumite porţiuni de drum vor fi centralizate de SC DPP SA Oneşti pentru ca, funcţie de timp şi buget, acestea să fie prinse în planul de lucru”, anunță și primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc, în această dimineață, într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: www.facebook.com/Primaria Municipiului Onesti