Primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a anunțat programul după care urmează să se lucreze la instituția publică pe care o conduce, în situația în care consilierii locali vor aproba proiectul de hotărâre pe care îl propune edilul-șef în această privință, în ședința ordinară pe luna ianuarie.

Astfel, deși se vorbea că programul de lucru va fi 08.00-16.00, inclusiv vineri, până la urmă a fost păstrat graficul orar din ultimii ani, și anume 07.30-16.00, de luni până joi, și 07.30-13.30, vinerea.

Noutatea constă în faptul că începând din acest an, o dată pe săptămână, și anume miercurea, o parte dintre funcționarii Primăriei Onești vor lucra până la ora 18.00, astfel încât oneștenii care au program numai de zi să găsească deschis la Primărie după ce ies de la muncă. Toți acești funcționari vor începe programul de lucru miercurea de la ora 10.00, pentru a se respecta numărul de ore de lucru stabilit de lege.

“Orice serviciu din cadrul Primăriei Onești va avea o persoană până la orele 18.00, în zilele de miercuri. Se va sta prin rotație”, ne-a declarat city-managerul Oneștiului, Bogdan Vasiloiu.