Două persoane – un bărbat de 54 de ani și o femeie de 41 de ani – au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bacău după ce s-au prăbușit cu mașina într-o râpă adâncă de 5 metri, în zona lacului de acumulare Răcăciuni.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 02.00, în timp ce cele două persoane se deplasau cu mașina pe digul lacului. A fost de ajuns un singur moment de neatenție a șoferului, pentru ca mașina să ajungă în râpă.

“Noaptea trecută, am fost solicitați să intervenim pentru degajarea a două persoane căzute cu un autoturism într-o râpă, în zona lacului de acumulare Răcăciuni.

Imediat, la fața locului ne-am deplasat cu patru echipaje și am constatat că cele două persoane nu erau încarcerate în autoturism.

Am scos victimele din acea râpă, adâncă de aproximativ cinci metri și le-am acordat primele îngrijiri medicale. Cele două persoane (un bărbat și o femeie) au suferit politraumatisme și au fost transportate de echipajele SMURD la Spitalul Județean de Urgență Bacău”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean (ISUJ) Bacău.