Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) a anunțat luni, 13 aprilie, că din cauza unei avarii apărute pe conducta de distribuție apă potabilă PEHD 225 mm de pe str. Capitan Pavel Zaganescu, nr. 19-21, din Municipiul Moinesti, locuitorii de pe mai multe străzi din Moinești nu vor avea apă, în următoarele ore.

Vă informam ca în data de 13.04.2020, începând cu ora 09.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de remediere. Durata estimată a intervenției este de 7 ore.

De această oprire vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Cpt. Zaganescu, Lucăcești, Tazlăului, Crângului, Pietrosului, Lucăcioaia, Păltiniș, Sondorului, Luminii, Tristan Tzara, Avântului, George Enescu, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Ecoului, Orizontului, Păcurari, Nicu Enea (cartier Lucăcești-blocuri, cartier Lucăcești-sat, cartier Găzărie, magazin LIDL, magazin PENNY, ISU, IREM).

Este posibil ca la reluarea programului normal de furnizare a apei, în anumite zone să apară și fenomenul de turbiditate (apă murdară), informează CRAB.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vom transmite pe website-ul companiei www.apabacau.ro, informații actualizate despre evoluția lucrării”, mai menționează CRAB.