Florăria Glamour Flowers”, din Onești, este acum prezentă și în cartierul Mal, imediat după podul de la Sfat, lângă pescăria Good Fish. În afară de aranjamentele florale realizate la cele mai înalte standarde,  satisfăcând cele mai rafinate gusturi, aici se găsesc și cadouri personalizate, pentru orice ocazie.

Florăria “Glamour Flowers” și-a deschis un nou punct de lucru în primul rând dintr-o nevoie acută de spațiu. Dacă cei câțiva metri pătrați de la parterul “Victoria Shopping Center” sunt suficienți pentru expunerea aranjamentelor florale, procesul de creație a impus amenajarea unui atelier dedicat. Un loc unde să se poată lucra în voie și unde să poată fi depozitate florile și recuzita folosite.

Mulți dintre noi admirăm florile, însă puțini sunt cei care și înțeleg arta aranjamentelor florale. Aici intervine priceperea floristului, cel care selectează florile și accesoriile care compun aranjamentul în funcție de ocazie, de culori, de ambianță.

“Realizarea unui aranjament floral necesită în primul rând multă pasiune. Pentru că floristul este cel care oferă personalitate aranjamentului. Sunt multe secrete în această meserie, dimensiunile florilor, culoarea acestora nu sunt întâmplător alese, totul este bine calculat pentru a se obține acea armonie pe care ne-o dorim. Există niște principii de bază, dar sunt foarte multe stiluri, ne-a spus Ana Maria Toma, managerul “Glamour Flowers”.

“Glamour Flowers” realizează aranjamente florale de toate tipurile, de la clasicele aranjamente menite să înveseleasă o zi oarecare, până la expresii complicate adresate ocaziilor speciale.