UPDATE – 12 august, 15.37: (FOTO) Peste 1.500 de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de o mașină intrată pe contrasens, miercurea trecută – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Miercuri, preotul Marius Gabriel Bărăscu a fost implicat într-un grav accident. Venea de la Mănăstirea Sihla şi circula regulamentar când o maşină intrată pe contrasens l-a lovit frontal. După câteva ore de chin, părintele a murit. S-a stins chiar de ziua lui, lăsând în urmă o soţie şi patru copii (detalii AICI)

Anastasia, Irina, Sofiana și Nicolae, toţi cu vârste sub 10 ani, au rămas fără tatăl lor după ce un şofer de 61 de ani a făcut o depăşire inconştientă.

Preotul Marius Bărăscu a s-a stins chiar în ziua în care împlinea 35 de ani.

O apropiată a soţilor Bărăscu a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe Facebook şi a lansat un apel umanitar pentru cei care vor să ajute familia rămasă în suferinţă.

Brindu Lungu a scris că ultimele cuvinte ale părintelui Marius Bărăscu atunci când a primit ajutorul echipelor de salvare venite la locul accidentului au fost: „sunt preot și am patru copii”.

” (…) Multe lacrimi. Ultimele cuvinte ale dragului parinte cand i se oferea primul ajutor au fost ca el este preot si are 4 copii. Eu cred ca asta a fost mai mult raspunsul lui cand a facut Dumnezeu prezenta ingerilor. „Doamne, eu sunt preot si am 4 copii. Primeste-ma, sa avem grija de ei impreuna. Prezent”. Anastasia, cea mare, mi-a spus dimineata „tusica, eu cand ma gandesc la tata ca e împreună cu Sfintii in cer, nu mai sunt asa de trista”. Iar copiii au sufletul atat de neintinat, incat ei chiar spun adevarul dincolo de capacitatea noastra de a intelege, fiind plini de noi si ale noastre griji lumesti.

Dragul nostru parinte, drag! Sa ne ierti!

Cei care doriti sa o ajutati pe sora mea, las aici detaliile contului ei.
Titular cont: Barascu Anca Petronela
Cont in lei: RO94BTRLRONCRT0271354301″
, a scris Brindu Lungu pe Facebook. (sursa: observator.tv)