Dacă sunt întrebați ce-și doresc cel mai mult de la angajatori, cei mai mulți dintre angajați vor spune că își doresc mai mulți bani. Pentru a doua oară în ultimul an, compania Barlinek a majorat salariul brut pentru necalificați. Totodată, pachetul de beneficii extrasalariale a fost astfel construit încât să îndeplinească tot mai multe dintre cerințele angajaților.

De curând, compania Barlinek a majorat salariul brut pentru necalificați, care pleacă acum de la 2.700 de lei, cu 400 de lei mai mult decât era la sfârșitul lui 2020.

Și cum era bonusurilor în bani sau în tichete cadou nu a trecut – toți angajații se simt apreciați când, în urma unui efort susținut și a unor rezultate deosebite, angajatorul de oferă o sumă de bani sau un tichet valoric cu care să-și poată cumpăra ce-și doresc – departamentul HR de la Barlinek Onești a modificat și pachetul de beneficii extrasalariale.

Acum orele suplimentare se plătesc nu doar dublu, ci și triplu, iar valoarea tichetelor de masă a crescut la 20 lei/zi.

Angajații Barlinek Onești se bucură însă de mult mai multe beneficii extrasalariale: premiu lunar de producție – până la 10%, tichete cadou pentru Paște și Crăciun, decontarea transportului 100%, echipament de lucru și protecție.

Barlinek Onești are în momentul de față mai multe poziții disponibile în cadrul companiei (vezi afișul alăturat) și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă nu trebuie decât să-și depună CV-ul la sediul societății de pe strada Calea Mărășești nr. 57 sau să-l trimită la e-mail resurseumane@barlinek.com.

Barlinek este unul dintre prin­ci­pa­lii jucători globali în domeniul par­che­tului stratificat, cu o capacitate anua­lă de producţie de peste 12 mi­lioa­ne de me­tri pătrăţi. Cel mai im­por­tant pro­dus este parchetul tiplu stra­tificat Barlinek din specii de lemn no­bil euro­pean şi exotic, vândut în 75 de ţări de pe 6 continente, potri­vit infor­maţiilor de pe site-ul companiei. (foto: google.com/maps)