Ana Maria Calița, câștigătoarea ultimei ediții a show-ului “iUmor”, de la Antena 1, este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” și este colaboratoare la “Opera Comică pentru Copii”.

Alături de Ana Maria Calița, care a câștigat premiul de 20.000 de euro de la “iUmor” cu un număr de stand-up senzațional, spectacolul programat la Casa de Cultură Onești pe data de 14 ianuarie 2018, de la ora 19.00, îi mai aduce în fața publicului oneștean amator de stand-up comedy pe Cătălin Bordea și George Tănase.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

În funcție de locurile din sală, biletele sunt de trei categorii: VIP – 45 de lei/bucata, Gold – 35 de lei/bucata și Silver – 25 de lei/bucata.