Băieții lui Costică Ene vor disputa, sâmbătă, 24 februarie, pe stadionul FC Onești, un joc de pregătire împotriva formației Aerostar Bacău, liderul seriei I a Ligii a 3-a. Partida va începe la orele 12.00.

Campionatul județean de fotbal se va relua la începutul lui martie, în prima zi de sâmbătă a lunii (pe data de 3 martie), de la ora 15.00, Viitorul Curița urmând să primească vizita formației AS Filipești, locul 12 în clasamentul seriei.

Până atunci însă, băieții lui Costică Ene își vor măsura forțele cu o echipă care aspiră la un loc în liga a 2-a.

Aerostar Bacău, liderul seriei I a Ligii a 3-a, va veni la Onești, pentru un amical de gală cu Viitorul, iar organizatorii se așteaptă la o prezență numeroasă a publicului, mai ales că acesta va fi ultimul amical al “roș-albilor” înaintea returului.

Pentru Adi Gheorghiu va fi o reîntâlnire cu foștii colegi, mijlocașul care are peste 200 de prezențe în Liga 1 evoluând ultima oară la Aerostar.

Altfel, Viitorul Curița a reușit pe ultima sută de metri să mai aducă un portar , după ce Bogdan Dascălu (originar din Helegiu) nu a stat la echipă prea mult, semnând cu ASU Poli Timișoara, echipa suporterilor vechii “Poli”. Dan Albescu, ultimul transfer al Viitorului, vine de la Aerostar Bacău, tocmai adversara de sâmbătă (ora 12.00, stadion FC ONEȘTI) a Viitorului. Goalkeeper-ul Dan Albescu originar din Vaslui.