UPDATE – 16.36: FOTO cu minora dispărută și SEMNALMENTELOR fetiței – CLICK AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Dispariția fetiței a fost sesizată în jurul orei 11.00 a zilei de ieri (n.r. – vineri, 8 iunie), iar acesta a fost căutată mai întâi la rude și prietenii din satul Prăjoaia, unde locuiește.

Când mama fetiței a văzut că nu dă de urma acesteia, au fost alertate autoritățile locale din Livezi, dat totodată s-a cerut și ajutorul polițiștilor, jandarmilor și pompierilor.

“Este o mobilizare generală în comună, cu voluntari care au făcut echipe mixte cu forțele de ordine și care caută copilul peste tot pe unde acesta ar putea fi. Nu de dăm bătuți. Din ce știu, fetița ar mai fi plecat de acasă și în alte ocazii, dar de fiecare dată a fost găsită”, a spus primarul interimar al comunei Livezi, Sorin Ichim.

Fetița are probleme de sănătate, în sensul că suferă de anumite afecțiuni psihice – de altfel deși are 5 ani aceasta nu vorbește – după cum a spus primarul interimar al comunei Livezi, Sorin Ichim.

Căutările copilului s-au desfășurat până dincolo de miezul nopții (s-au încheiat la 00.30), și au fost reluate în această dimineață (n.r. – sâmbătă, 9 iunie), la ora 05.00.

Mama fetei nu știe ce să creadă.

„Nu ştiu unde poate fi. A plecat un băiat al meu la ciuperci în pădure şi poate s-o fi dus după el. Am căutat-o peste tot, dar nu am găsit-o şi pe la 14.00 am anunţat poliţia, când a văzut că nu este nicăieri”, a spus Adina Grosu, mama fetiţei, pentru desteptarea.ro.

Sursa foto: desteptarea.ro