Filmările la producția originală “Tuff Money” (Bani negri), un serial de șase episoade scris și regizat de Daniel Sandu sunt în plină desfășurare la Onești. “Bani negri (pentru zile albe)” este produs de casa de producție a lui Cristian Mungiu, Mobra Films.

Deși filmările au început, încă se caută persoane dispuse să joace în film.

“Bună ziua, căutăm figurație pentru flimul TUFF MONEY ce se filmează în Onești. Filmarea are loc miercuri, 02.10.2019, onorariul este de 100 lei/ zi + catering.

Dacă ești disponibil și vrei să participi răspunde la acest sms cu numele tău și te vom propune regizorului. Cei aleși vor fi contactați pentru detalii. Vă mulțumim!”, este mesajul primit pe telefon de mai multe persoane, din partea agenției de casting.

În altă ordine de idei, HBO a anunțat protagoniștii serialului care a ajuns cu filmările la Onești. Astfel, potrivit paginademedia.ro, este vorba despre actorii Alexandru Papadopol și Cristian Bota, care vor interpreta rolurile a doi prieteni care glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. (sursa foto mic: paginademedia.ro)