UPDATE – În forma inițială a articolului se strecuraseră câteva greșeli, pe care le-am îndreptat între timp: solidar/solitar, câte un zero în plus la sumele prezentate. Vă mulțumim pentru înțelegere, mizăm pe agilitatea și înțelepciunea dvs. Cu stimă, ADMIN.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Europarlamentarul Dragoș Benea a anunțat astăzi că Spitalul Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești va primi un ajutor de urgență, în valoare de jumătate de milion de lei (aproximativ 100.000 de euro), din partea Consiliului Județean Bacău.

Pe de altă parte, Dragoș Benea îi solicită prefectului Liviu Miroșeanu “să explice cum a devenit spitalul din Onești spital suport COVID-19”.

“Solitari cu oneștenii!

Singurul spital de tratare a COVID-19 din județul Bacău trebuie #SUSȚINUT în mod real de autorități, nu doar prin îndemnuri ipocrite lansate, în conferințe și teleconferințe, de prefect! Autoritățile, în frunte cu Prefectura, trebuie să explice cum a devenit spitalul de la Onești spital suport COVID-19!

Consiliul Județean Bacău va acorda, de urgență, un ajutor de 500.000 de lei către Spitalul Municipal Onești, pentru că în fața COVID-19 trebuie să fim #SOLIDARI.

Oneștenii nu trebuie lăsați singuri în aceste zile de coșmar, mai ales că bugetul local al orașului este insuficient în raport de necesitățile presante ale momentului!”, este mesajul transmis de europarlamentarul Dragoș Benea, într-o postare pe pagina personală de Facebook.