Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Bacău  a decis să anuleze toate meciurile care ar fi trebuit să se dispute la sfârșitul acestei săptămâni în ligile a 4-a și a 5-a județene, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Din cauza ninsorilor abundente, aproape toate terenurile de fotbal din județ au devenit impracticabile, ceea ce ar fi făcut imposibilă desfășurarea meciurilor în condiții normale. Conducerea AJF nu a anunțat și data la care vor fi reprogramate partidele din etapa a 22-a a Ligii a 4-a și din cadrul rundei cu numărul 19 din Liga a 5-a.

“E bine că s-a luat această decizie, pentru că noi nu am fi avut unde să disputăm meciul cu Biruința Letea Veche Bacău. Cu siguranță că Primăria Onești nu ne-ar fi permis să intrăm pe CSM (n.r. – stadion pe care joacă Viitorul Curița meciurile de <acasă>, începând din acest an), pentru a nu se strica terenul care este foarte moale după ninsorile din ultimele două zile. Iar la Curița zăpada este de jumătate de metru, nici acolo nu puteam juca”, a declarat Costică Ene, antrenorul liderului la zi din Liga a 4-a băcăuană, Viitorul Curița.

Etapa a 22-a, care va fi reprogramată, cuprindea meciurile: Voința Oituz – CSM Moinești, Aripile Cleja – Măgura Cașin, AS Tg. Ocna – Siretul Bacău, Viitorul Curița – Biruința Letea Veche Bacău, Voința Gârleni – AS Filipești, AS Negri – Vulturul Măgirești, CS Dofteana – Flamura Roșie Sascut, Gloria Zemeș – Viitorul Nicolae Bălcescu.