Poliţiştii Secţiei 2 au acţionat pe raza municipiului Bacău pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale în zona localurilor publice şi asigurarea respectării măsurilor pe linia pazei şi protecţiei bunurilor conform Legii 333/ 2003.

În perioada 28- 29 aprilie a.c., polițiștii împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Cu ocazia desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.180 de lei.

Exemple:

Poliţiştii au depistat un localnic care tulbura fără drept liniştea locuitorilor unui imobil de pe strada Prelungirea Bradului.

Bărbatul a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 200 de lei.

Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un agent de pază din comuna Hemeiuş, care nu purta uniforma şi însemnele distinctive în timpul serviciului, deşi era dotat cu acestea de către firma de pază a societăţii.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă contravenţională conform Legii 333/ 2003.

De asemenea, poliţiştii au depistat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei, un agent de pază din comuna Horgeşti care dormea în postul de pază şi nu purta uniforma şi însemnele distinctive în timpul serviciului.