Apa de masă Perla Moldovei, care este produsă de o companie deținută de familia Vespan, din comuna Sascut (jud. Bacău), se va vinde și în unitățile retailerilor Mega Image și Selgros.

“La început, am livrat Perla Moldovei în Bacău, Vaslui şi Focşani, în magazinele unde deja se distribuia vin (n.r. – familia Vespan activează  și în producția de vin, încă dinainte de 2008, când a început să îmbutelieze apă plată). În Bucureşti am intrat iniţial în magazinele Gulliver, cu un preţ care abia acoperea cheltuielile de transport şi de producţie şi care nu includea cheltuieli de investiţii. (…) Acum, Perla Moldovei se găseşte în mai mult de 100 de magazine la nivel naţional, în aproape toate judeţele ţării”, a spus Dragoş Vespan, administratorul Perla Moldovei Distribution, compania care se ocupă de distribuţia brandului de apă de masă plată, pentru zf.ro.

Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară.