Ca urmare a adoptării Hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4/25.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului Oneşti (detalii AICI), începând de aseară Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS) Oneşti a redeschis Adăpostul de noapte din Centrul Social Slobozia din strada Victoriei nr. 40, informează primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.

DGAS Oneşti, cu sprijinul Poliţiei Municipiului Oneşti, Detaşamentului de Jandarmi Oneşti şi Serviciului Public de Poliţie Locală Oneşti, are obligaţia să identifice persoanele fără adăpost de pe raza unităţii administrativ-teritoriale. Aceste persoane fără adăpost, care au domiciliul pe raza municipiului Oneşti, vor fi luate în evidenţă şi li se va asigura adăpostirea şi îngrijirea în Adăpostul de noapte din Centrul Social Slobozia, iar persoanele fără adăpost care au domiciliul pe raza altei unităţi administrativ-teritoriale vor fi găzduite în limita locurilor disponibile, urmând ca după identificarea adăposturilor constituite la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale aparţinătoare acestea sa fie relocate acolo.

Dacă aveți cunoștintă despre astfel de persoane, vă rog să informați DGAS la numărul de telefon 0755.615.910, număr la care pot apela și persoanele în vârstă de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor din municipiul Onești, în vederea solicitării sprijinului specializat de procurare alimente de bază sau medicamente, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului. (foto: facebook.com/PrimarOnesti)