Stagiunea teatrală pe care Primăria Onești și Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” p organizează în beneficiul publicului oneștean programează, pe data de 27 februarie 2018, la ora 19.00, la Cinematograful “Capitol”, piesa de teatru “Un bărbat și mai multe femei”, de Leonid Zorin.

Spectacolul, unul dintre cele mai longevive din ţară, care a împlinit deja 30 de ani pe scenele româneşti cu aceeaşi distribuţie – Magda Catone şi Claudiu Bleonț , este o comedie savuroasă despre relaţiile de cuplu, despre diferenţele de gen şi despre versatilitatea şi complexitatea sufletului feminin pe care le experimentează personajul masculin, un biet bărbat confruntat cu tot felul de ipostaze ale sexului slab, întrupate în personajele multiple interpretate magistral de Magda Catone.

Actorii sunt autorii unei adevărate performanţe artistice, scena debordând continuu de energie, în decursul celor aproape două ore de spectacol. Regia, care le aparţine tot celor doi protagonişti, imprimă spectacolului un ritm alert, de un dinamism molipsitor, fără a lipsi, însă, şi o undă de duioşie. Sutele de reprezentaţii cu casa închisă sunt un argument în plus pentru ca acest spectacol să fie oferit publicului oneştean, care îl va aprecia cu siguranţă.

Biletele s-au pus deja în vânzare începând de azi, la casieriile de la Cinema “Capitol”. Programul acestora: miercuri – duminică, între orele 13.00-20.00.

Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro