La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii oraşului Comăneşti au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări a rezultat că un tânăr de 24 ani, din comuna Poduri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2G, în afara localităţii Măgireşti, pe direcţia Moineşti-Bacău, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp de electricitate de înaltă tensiune.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto dar şi a unui tânăr de 25 ani, din comuna Poduri, pasager în autoturism. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi, conducătorului i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)