O adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism marca Ford Focus, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Fata, elevă la Colegiul Național “Dimitrie Cantemir” din Onești, se grăbea să ajungă la autogară pentru a prinde autobuzul care ar fi urmat să o ducă acasă, în comuna Livezi.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 16.00. Fata se angajase deja în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, dar nu a fost observată la timp de șoferița aflată la volanul mașinii marca Ford Focus, care a lovit-o.

Șoferița susține că abia a atins-o pe fată, “era aglomerat, se mergea bară la bară. Mai mult să stătea pe loc decât se mergea. Doar ce am ridicat piciorul de pe ambreiaj, mașina nu avea viteză deloc când am atins-o” și că adolescenta s-a ridicat singură de pe asfalt.

Într-adevăr, fata accidentată s-a ridicat singură și imediat și-a sunat colegii, povestindu-le cele întâmplate.

Probabil afectată și ea de cele întâmplate, șoferița nu s-a mai gândit să anunțe poliția, ci a luat fata în mașină și a dus-o la autogară.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la autogară, alertați de colegii adolescentei, prin intermediul numărului unic de urgență “112”, și tot polițiștii au transportat fata accidentată la spitalul din Onești, predând-o medicilor de la CPU.

Fata acuza dureri la cap și la șold, unde s-a lovit în căzătură.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La spital, adolescenta a fost supusă mai multor investigații medicale, și a rămas internată, sub supraveghere, dar în afara oricărui pericol, starea sa de sănătate fiind stabilă.