Un bărbat de 43 de ani a fost transportat de urgență la Compartimentul Primi-Urgențe (CPU) din cadrul spitalului din Onești, după ce a fost accidentat de o mașină, pe DN 11, pe raza localității Bălăneasa, comuna Livezi.

Bărbatul rănit se afla în timpul serviciului și manevra o pubelă de gunoi în spatele autospecialei de salubrizare, care era oprită pe partea dreaptă a carosabilului, când a fost lovit de mașina scăpată de sub control.

“La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 08.45, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, pe direcția Onești – Bacău, pe raza localității Bălăneasa a derapat pe o porțiune de carosabil acoperită cu gheață și a accidentat un bărbat de 43 de ani, din comuna Berești-Tazlău, care manevra o pubelă de gunoi în spatele unei autospeciale de salubrizare oprită, la volanul căreia se afla un bărbat din Moinești.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 43 de ani, care a fost transportat la spitalul din Onești, unde a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

“În zonă, carosabilul este uscat, însă o avarie la o conductă de alimentare cu apă creează risc de formare a gheții pe partea carosabilă, pe o lungime de aproximativ 15 m. Un utilaj al Secției Drumuri Naționale Bacău este mobilizat în zonă, pentru intervenție cu sare”, au explicat apariția gheții reprezentanții DRDP Iași. (foto: DRDP Iași)