Trei adulți și doi copii au fost victimele unui accident rutier petrecut, ieri, în jurul orelor 13.00, la ieșirea din comuna Căiuți înspre Adjud.

Potrivit martorilor oculari, accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism marca Renault Clio, care a intra în depășire în curbă, ignorând linia continuă de pe mijlocul drumului, care îi interzicea această manevră periculoasă, din cauza faptului că nu avea vizibilitate. Acesta a izbit o mașină marca Fiat, care se deplasa regulamentar, din sens opus. În Fiat erau patru persoane, șoferul, un alt adult și doi copii.

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe medicale, o ambulanță SMURD, un echipaj de poliție și un echipaj de descarcerare de la pompieri. În urma impactului, persoanele aflate în cele două mașini au suferit diferite răni, toate fiind transportate la spital.

“Tipul cu Renault Clio a intrat în depășire în curbă, pe linie continuă, depășind trei mașini, pe mine și alte două, fără să calce frâna. În mașina neagră (Fiat) se afla o familie, doi adulți și doi copii. Familia și șoferul mașinii albe (n.r. – Renault) au ajuns la spital. Concluzia: asta înseamnă să depășești pe interzis!”, a opinat un șofer care se afla în trafic și a surprins accidentul.