Crima s-a produs în comuna Letea Veche, județul Bacău, acolo unde tânărul de 24 de ani locuia împreună cu iubita sa și cu fiul acesteia, în casa tatălui fetei.

Magistrații Tribunalului Bacău au emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele tânărului A. G. P., care l-ar fi ucis pe micuț într-un acces de furie, notează ziarulevenimentul.ro.

Conform procurorilor, tânărul de 24 de ani l-ar fi ucis pe copilul iubitei lui, în vârstă de doar un an şi jumătate. Deşi individul a susţinut în faţa poliţiştilor că nu ştie ce s-a întâmplat cu băieţelul, partenera lui l-a contrazis. Iar anchetatorii l-au reţinut şi individul s-ar putea întoarce la puşcărie, de unde fusese eliberat recent. El fusese închis tot pentru fapte cu violenţă. Suspectul locuieşte împreună cu iubita lui şi cu fiul acesteia în casa tatălui ei din comuna Letea Veche şi a sunat la 112 şi a spus că băieţelul nu mai dă semne de viaţă, iar medicii ajunşi de urgenţă nu l-au mai putut salva. Bărbatul şi tânăra au susţinut că nu ştiu ce s-a întâmplat, însă, în urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că a fost omorât”, scrie sursa citată.

Într-un final, iubita agresorului le-a mărturisit anchetatorilor că copilul ar fi fost trântit de pat de către tânăr, loviturile puternice suferite la cap cauzându-i micuțului moartea.