Parcări aiurea se “execută” peste tot, fiindcă românul încă nu a aflat cum vine aia cu educația în trafic atunci când se întâmplă să deții una bucată mașină și la un moment dat ai nevoie să cobori puțin de la volan ca să-ți cumperi una-alta.

În Comănești, la doi pași de supermarketul Nevila, un “dăștept” și-a abandonat Opelul în mijlocul drumului și pe trecerea de pietoni, cât s-o dus repede să-și ia niște mahoarcă sau ce i-o fi fript omului (?) buza.

Probabil că dacă n-ar fi fost făcută numai din fiare, cauciuc și plastic și ar fi avut și ea puțin creier acolo, în fața unei asemenea neghiobii mașina și-ar fi blocat instantaneu ușile și l-ar fi ținut captiv pe șofer până când acesta ar fi înțeles că nu e el singur pe planetă, că mai sunt și alți muritori care au drum pe-acolo și din cauza lui abia își mai fac loc.

P.S. – Poza a fost postată pe facebook de utilizatorul “Lion Daniela” și chiar dacă ar fi fost vorba doar despre o oprire (imobilizarea voluntară a unui vehicul pe drumul public cel mult cinci minute), tot nu încape îndoială că șoferului în cauză i se cam rupe de restul participanților la trafic.