Prea bun, prea ca la țară! Un tânăr de 20 de ani, dintr-o localitate băcăuană, este cercetat de polițiști după ce, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, a furat un autoturism pe care l-a avariat, apoi a furat un tractor de la o fermă, ca să scoată mașina din șanț, dar și 26 de saci de porumb.

Polițiștii cercetează un tânăr de 20 de ani, din comuna Corbasca, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi distrugere după ce ar fi sustras un autoturism, un tractor şi 26 de saci de porumb. Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști și înapoiate proprietarului.

La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corbasca au fost sesizați de către un bărbat, de 29 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul tatălui său, parcat în faţa imobilului acestuia. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, autoturismul sustras fiind depistat pe raza satului din vecinătate, abandonat pe un drum agricol şi prezentând avarii.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 04/05 noiembrie a.c., un tânăr de 20 de ani, din localitate, ar fi sustras autoturismul în cauză, ce ar fi fost lăsat de proprietar, descuiat şi cu cheile în contact.

Ulterior, acesta s-ar fi deplasat pe raza satului din apropiere şi l-ar fi avariat, întrând într-un şanţ.

Pentru a-l scoate din acel loc, tânărul s-ar fi deplasat la o fermă din comună de unde ar fi sustras un tractor.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, bănuitul, împreună cu un alt localnic de 16 ani, ar fi sustras de la fermă 26 de saci de porumb pe care i-ar fi depozitat la locuinţa unei rude.

Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști şi restituite păgubiţilor.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. (sursa: IPJ Bacău)