Reabilitarea străzii Mihai Bravu din Onești – care joacă rol de centură a orașului, fiind tranzitată zilnic de sute de mașini grele, intră în linie dreaptă, astfaltarea urmând să înceapă în câteva zile, după cum anunță primarul Nicolae Gnatiuc.

Totodată, în cadrul lucrărilor de reabilitare a străzii Mihai Bravu, au fost amenajate un număr de 40 de parcări, care vor servi posesorilor de mașini din cartierul Mal.

Lucrările de reabilitare a străzii Mihai Bravu se execută exclusiv cu fonduri de la bugetul local.

“(…) Tot cu fonduri de la bugetul local se reabilitează Str. Mihai Bravu, acolo unde lucrările premergătoare asfaltării se apropie de final. Acolo au fost amenajate două parcări, care însumează aproximativ 40 de locuri, s-au instalat borduri noi pentru susţinerea covorului asfaltic, au fost realizaţi peste 390 de metri pătraţi de trotuare. Totodată, luând în considerare traficul greu desfăşurat pe această stradă, s-a luat decizia realizării şi a unei supralărgiri la intersecţia Mihai Bravu cu A.I. Cuza spre Adjud, pentru a mări gradul de siguranţă a circulaţiei în acea zonă. 
Împreună cu specialiştii SC DPP SA ne-am propus ca, în funcţie de evoluţia vremii şi finalizarea celorlalte lucrări, în câteva zile se va începe asfaltarea acestei importante artere”,
se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. (foto: www.facebook.com/PrimarOnesti)