Viitorul Curița a obținut a 12-a victorie stagională, scor 6-3 (2-1), pe terenul celor de la Gloria Zemeș, și și-a păstrat avansul de 5 puncte pe care îl avea în clasament în fața echipei AS Filipești, înaintea etapei a 13-a a campionatului județean de fotbal.

La fel ca în partida cu Măgireștiul , din runda precedentă, elevii lui Costică Ene s-au dezmorțit mai greu, abia după ce adversarii au apucat să înscrie. Gloria Zemeș a deschis scorul la capătul primului sfert de oră de joc, dar Curița s-a trezit repede, iar după alte 12 minute a reușit să restabilească egalitatea, prin golul înscris din penalty de Rareș Mihalache. Până la pauză, Viitorul Curița a mai înscris o dată, prin Silviu Lupu (minutul 40).

În repriza secundă, Lupu și-a continuat recitalul și a mai marcat de trei ori, în minutele 49 (1-3), 73 (2-5) și 90 (3-6), completat de Rareș Mihalache, care a înscris golul de 1-4, în minutul 65.

De menționat că Silviu Lupu a ajuns la 7 reușite numai în ultimele două partide, după ce în etapa trecută a punctat de trei ori în victoria cu 3-1 obținută de Curița împotriva Vulturului Măgirești.

Cu acest succes, Viitorul Curița a acumulat 36 de puncte, din 39 posibile.

Meciul de la Zemeș a semănat cu cel cu Măgireștiul. Noi nu am reușit să fructificăm niciuna dintre oportunitățile pe care le-am avut în startul jocului, ei au marcat primii, apoi am devenit mult mai preciși la finalizare și am punctat de câte ori s-a putut. Puteam să mai înscriem și alte goluri, dar sunt mulțumit și cu acest 6-3”, a declarat antrenorul Ene.

Rezultate parțiale, etapa a 13-a: CSM Moinești – AS Biruința Letea Veche Bacău 2-4, Flamura Roșie Sascut – AS Filipești 1-3, AS Negri – AS Tg. Ocna 8-0, ACS Viitorul Nicolae Bălcescu – AS Voința Oituz 3-0 (neprezentare).

Clasament: 1. Viitorul Curița 36p (13 jocuri), 2. AS Filipești 31p (13 jocuri), 3. Vulturul Măgirești 26p (12 jocuri).

Potrivit unor informații neconfirmate oficial, meciul de la Măgirești dintre Vulturul și Voința Gârleni (locul 4) a fost oprit de arbitru în minutul 80. Motivele pentru care arbitrul a luat această decizie nu se cunosc, deocamdată.