Pe o ploaie mocănească, în Piațeta Primăriei Tg. Ocna s-a sărbătorit, în această după-amiază (n.r. – 3 noiembrie), “Ziua Vânătorilor de Munte”.

La ceremonialul militar și religios organizat de Primăria Orașului Tg. Ocna și de Batalionul 22 “Cireșoaia” – Vânători de munte, din localitatea Sf. Gheorghe (jud. Covasna) au luat parte, pe lângă simpli cetățeni, mai mulți oameni politici ai județului, în frunte cu prefectul Maricica Coșa și cu vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Gheorghiță.

Slujba religioasă a fost ținută de un sobor de preoți condus de protopopul de Onești, părintele Ioan Bârgăoanu, iar Muzica Militară a Garnizoanei Bacău a asigurat atmosfera de sărbătoare.

Prefectul, vicepreședintele CJ Bacău, primarul orașului Tg. Ocna, Ștefan Șilochi, și reprezentanți ai Armatei au ținut scurte alocuțiuni.

Nu în ultimul rând, au fost depuse coroane de flori din partea mai multor instituții (Prefectura județului Bacău, CJ Bacău, ISU Bacău, IPJ Bacău, școli din Tg. Ocna, primării ale localităților apropiate, etc).