Începând cu finalul lunii octombrie 2023, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, va face schimbări majore în privința rutelor sale din România. 

De aceste schimbări vor fi afectate aeroporturile din Cluj și București, ceea ce înseamnă că toți călătorii trebuie să fie la curent cu ultimele noutăți privind zborurile lor planificate.

De la sfârșitul lunii octombrie, Wizz Air va suspenda temporar zborurile comerciale regulate de pe aeroporturile din Cluj și București către mai multe destinații europene și o destinație din Arabia Saudită.

În cazul Clujului, cele trei destinații europene afectate sunt Bari, Catania și Liverpool. În plus față de acestea, zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită) vor fi de asemenea suspendate, scrie click.ro.

Aceste modificări semnifică că toți acei călători care și-au planificat călătoriile către aceste destinații trebuie să ia în considerare alternative și să-și revizuiască planurile în consecință.

Nu este prima oară când Wizz Air a luat astfel de decizii. În luna septembrie, compania a anulat mai multe zboruri spre destinații preferate de români, inclusiv Nisa, Liverpool, diverse orașe din Italia, dar și Antalya, Bari și Abu Dhabi. Aceste schimbări au creat inconveniente pentru călători și au necesitat ajustări de ultim moment în planurile de călătorie. (foto: imagine ilustrativă)